Τα Βότανα

Αρωματικά & Θεραπευτικά Ελληνικά Φυτά & Βότανα Αμοργού από την Aegean Herbs

Άγρια Ρίγανη
Άγρια Ρίγανη
Φασκόμηλο
Φασκόμηλο
Δενδρολίβανο
Δενδρολίβανο
Θυμάρι
Θυμάρι
Λυγαριά
Λυγαριά
Μελισσόχορτο
Μελισσόχορτο
Βαλσαμόχορτο
Βαλσαμόχορτο
Αψιθιά
Αψιθιά
Ελίχρυσο
Ελίχρυσο
Λεβάντα
Λεβάντα
Τσουκνίδα
Τσουκνίδα
Ταραξάκο
Ταραξάκο
Μολόχα
Μολόχα
Λουίζα
Λουίζα
Γαϊδουράγκαθο
Γαϊδουράγκαθο
Ελιά
Ελιά
Show More

Σχετικά με τα βότανα, τα φαρμακευτικά φυτά και τη δράση τους.

 

Ό,τι σας γράφουμε, δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Αναπαράγουμε στοιχεία από την διεθνή βιβλιογραφία η από ιατρικές και φαρμακολογικές μελέτες.

Η παρατήρηση χιλιάδων ετών αλλά και η σύγχρονη έρευνα έχουν δείξει την ευεργετική δράση των βοτάνων και την υποστηρικτική τους επίδραση στον οργανισμό, παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχουν "θαυματουργά" σκευάσματα. Τα βότανα δεν έχουν τα θεαματικά αποτελέσματα που έχουν τα φάρμακα, βοηθούν όμως στην αυτοθεραπεία του οργανισμού και λειτουργούν μακροπρόθεσμα προληπτικά και ενισχυτικά, αν τα βάλετε στη ζωή σας σαν μια υγιεινή συνήθεια.

Για παράδειγμα, όταν διαβάζετε ότι ένα μείγμα βοτάνων σας προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος η του αλκοόλ, δεν σημαίνει ότι ακυρώνει κάθε συνέπεια, αλλά ότι βοηθάει τον οργανισμό να τις αντιμετωπίσει. Κανένα μείγμα βοτάνων δεν θα σας αδυνατίσει αν δεν κάνετε σωστή διατροφή και κανένα βότανο δεν θα σας ξανακάνει εικοσάχρονο στο κρεβάτι.

Το μυστικό της καλής υγείας δεν είναι καθόλου μυστικό, σωστή και αρκετή τροφή, περπάτημα, χαρούμενες και θετικές σκέψεις, όχι προσκόλληση στην ύλη και πολύ αγάπη.

Σε κάθε περίπτωση, μην κάνετε κατάχρηση βοτάνων. Άν είστε έγκυοι, σε γαλουχία η αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ρωτήστε τον γιατρό σας πριν αρχίσετε συστηματική χρήση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

aegeanherbs@gmail.com

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

+30 228 507 3265

+30 697 205 2885

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λαγκάδα • Αιγιάλη

84008 • Αμοργός

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle